About

IMAG6184Jeg er i den anden halvdel af 30’erne, københavner med stort K men også Europæer med stort E. Jeg har en cand.mag i Moderne Kultur og Kulturformidling. Og så er jeg kreativ, eller rettere jeg begyndte at blive kreativ i stor stil da min datter kom til verden for 5,5 år siden. Da jeg skulle skrive speciale tog kreativiteten til i form af overspringshandlingen og nu fylder den godt ud i hverdagen når det ikke lige står jobsøgning på planen.

Jeg syer tøj og laver nogle ting til og med lille frk F og med bloggen her vil jeg gerne inspirere andre som jeg selv er blevet inspireret af andre bloggere.

Her på bloggen håber jeg du finder nogle inspirationer til dine egne kreative projekter. Med tiden håber jeg at jeg bliver god til at lave snitmønstre og dele dem med jer her. husk at linke tilbage til mig hvis du bruger nogle af mine DIY’s eller billeder på din egen blog, bare sådan for god ordens skyld.

I sommeren blev jeg og min kæreste endnu engang forældre til en lille dejlig dreng. lille V. Ham vil der også blive vist ting til her på bloggen.

Velkommen til mit univers fyldt med syning, inspiration, madopskrifter og gode børnebøger til hyggeligt samvær med dit barn

//Maria

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s